Cd-verkoop en Tickets

Heeft u problemen om een Cd te bestellen en te betalen via de website, dan kunt u uw bestelling ook doorgeven via een email

U kunt betalen door het geld over te maken op rekeningnummer: IBAN NL33ABNA0869317555 ten name van Hoorns Byzantijns Mannenkoor.
Heeft u verder nog vragen omtrent de bestelling, dan kunt u contact met ons opnemen via  cd-verkoop

Zomeravondconcert

Het is een aanrader het Zomeravondconcert !
En als u besluit op vrijdagavond 28 juni het concert wat om 20.00 uur in St-Martinuskerk te Westwoud begint kunt u daar al om 19.30 uur terecht.
U betaald aan de kassa € 15,=. Of wellicht hebt u via onze contactpersoon Diana Huisman een toegangsbewijs voor € 12,50 gekocht.
Echter, ook als u via deze website een toegangsbewijs koopt, geniet u hetzelfde voordeel, dan betaalt u ook €12,50 voor het concert inclusief een consumptie in de pauze.
Besluit u daartoe klik dan hier .